Parkeerlogo staandBlauw Zone logoWist u dat er nog steeds gratis geparkeerd kan worden in winkelcentrum de Luifelbaan. De beide parkeergarages ( AH XL & Vijf Meiplein) hebben sinds 1 november 2016 blauwe zone waardoor u 2 uur gratis kan parkeren met uw blauwe zone parkeerschijf. Wij als ondernemers vinden het belangrijk dat u makkelijk en vooral gratis kan parkeren. Beide parkeergarages zijn ruim, overzichtelijk, fris en goed toegangkelijk met lift en/of (rol)trap.

Parkeert u liever buiten. Op de openbare parkeerplaatsen in de buitenlucht zijn de parkeerkosten van Maandag t/m Vrijdag de eerste 2 uur slechts € 0,20 (ofwel € 0,10 per uur) Er zijn 2 parkeerautomaten rond het winkelcentrum. Uiteraard is betalen via de telefoon (app) het makkelijkst en scheelt lopen. Zaterdag & Zondag is parkeren in de buitenlucht gratis

2uur logoKortom.... Parkeren bij De Wit Mode kan altijd van gratis in de parkeergarages (aanrader) of tegen een zeer klein prijsje buiten op de parkeerplaatsen (Behalve op zaterdag of zondag)